Zde může být vaše reklama.

Stavba druhého Kauflandu v Olomouci pokračuje. Jak vypadá?

Stavba druhého Kauflandu v Olomouci pokračuje. Jak vypadá?
Staveniště během 29. března 2021 a také vizualizace budoucího stavu nové prodejny Kauflandu v Olomouci.

foto: Lukáš Blokša

31. 03. 2021 - 15:46

Na pozemku po bývalé výrobně firmy Milo v Hněvotínské ulici i nadále pokračuje výstavba nového, v Olomouci již druhého, Kauflandu. Pozornost kolemjdoucích momentálně přitahuje obří skelet budoucí prodejny, který už na místě vyrostl. Hotovo by mělo být už letos na podzim.

Už dříve jsme informovali o tom, že Kaufland vznikne na ploše větší než 4000 metrů čtverečních, vznikne zde přes tři sta parkovacích míst a nového řešení se dočká také přilehlá křižovatka. 

"Zákazníci se mohou těšit na příjemné nákupní prostředí vybavené moderními technologiemi. Jednou z technologií, která značně zpříjemní a urychlí nakupování, je mobilní aplikace K-Scan," napsala Večerníku Maierl.

Zákazník tak díky aplikaci přijde do obchodu, sám si naskenuje zboží a následně už jen u kterékoliv samoobslužné pokladny zaplatí.

Podle Maierl mohou být dalším lákadlem i čerstvé pulty, které nabídnou široký sortiment uzenin, sýrů, lahůdek a masa, včetně toho z vlastního masozávodu Kauflandu v Modleticích.

"Naším cílem je vytvořit pro naše zákazníky příjemné a pohodlné nákupní prostředí. Prioritou je pro nás přitom nejen vzhled, nákupní atmosféra a funkčnost prodejen, ale také využití moderních technologií a především trvalá udržitelnost a šetrný přístup k životnímu prostředí," uvedla mluvčí Kauflandu.
 
"Příjemnou atmosféru budovy podtrhne barevná výmalba prodejních ploch nebo podlahové vytápění. Orientaci a nakupování ulehčí přehledný navigační systém u jednotlivých regálů nebo tzv. digital signage, digitální obrazovky nepřetržitě informující o sortimentu, stejně jako čtečky pro ověřování cen," uvedla pro Večerník mluvčí Maierl. Vzhledem k pokračující stavbě se zdá termín dokončení během letošního podzimu jako reálný.

Další články