Zde může být vaše reklama.

Stavba tramvajové trati uzavřela cestu k zastávce Trnkova

Stavba tramvajové trati uzavřela cestu k zastávce Trnkova

foto: Lukáš Blokša

13. 04. 2021 - 11:40

Od 12. dubna využívají chodci nově vybudovanou obchůznou trasu pro pěší mezi sídlištěm a tramvajovou zastávkou Trnkova. Důvodem komplikovanější cesty na MHD jsou stavební práce na nové tramvajové trati, které si na přechodnou dobu vynutily uzavření chodníků na konci Trnkovy ulice.

V současné době už je v platnosti několik omezení, která se týkají řidičů. Od minulého týdne je zavřená komunikace směrem k Domu sociálních služeb, částečně omezená je také jízda Rooseveltovou ulicí, kde je uzavřený jeden z jízdních pruhů. Od tohoto týdne pak je úplně uzavřená část Zikovy ulice od křižovatky s Rooseveltovou až po křižovatku s ulicí Werichova.
 
Kde sledovat aktuální informace?

Veškeré informace o postupu prací i o případných omezeních v organizaci dopravy, parkování a MHD najde veřejnost na speciální webové stránce tramvaj.olomouc.eu. Aktuální informace budou zveřejňovány také v místě stavby. Pověřenou osobu, která bude poskytovat aktuální informace za stavební firmu, najdou občané na telefonním čísle 722 903 204 nebo na e-mailové adrese informacnitechnik@ohlzs.cz.
 
K článku přikládáme také mapu, kde je červeně vyznačená obchůzková trasa pro současné uzavření na Trnkově ulici. Trasa je vyznačená také přímo v terénu.

Další články