Zde může být vaše reklama.

Strážníci spolu s hasiči řešili odstavené auto

Strážníci spolu s hasiči řešili odstavené auto

foto: MP Olomouc

22. 03. 2022 - 20:00

Během pondělního dopoledne vyjížděli strážníci spolu s jednotkou hasičů do Zolovy ulice v Olomouce. Dostali totiž oznámení o odstaveném autě, ze kterého vytéká olej.

"Hlídka po příjezdu na místo zjistila, že pod zaparkovaným Chryslerem je olejová skvrna o velikosti 2 x 1 m. Přes operační středisko se podařilo kontaktovat jak provozovatele, tak i osobu, která nyní užívá vozidlo. Dotyční o problému s autem věděli a sdělili, že ještě toho dne zařídí odtah z komunikace. V zájmu bezpečnosti provozu na pozemní komunikaci, ochrany zdraví a také životního prostředí byl na místo přivolán výjezd hasičského záchranného sboru. Hasiči poté inkriminované místo ošetřili posypem Sorbent," uvedl mluvčí strážníků Petr Čunderle.

Strážníci se následně během dne na místo vydali ještě jednou, aby zjistili, zda se zde odstavené auto stále nachází, na místě už ale nebylo.

"Přesto bude celý případ oznámen správnímu orgánu, pro podezření ze spáchání přestupku dle zákona o pozemních komunikacích, k dalšímu řešení," dodal Čunderle.

Další články