Zde může být vaše reklama.

Strážníci v noci řešili ukradenou lampu a dívku se samolepkami

Strážníci v noci řešili ukradenou lampu a dívku se samolepkami

foto: MP Olomouc

13. 12. 2019 - 12:00

Strážníci olomoucké městské policie měli plné ruce práce i během noci ze včerejška na dnešek. V jednom z podniků na Horním náměstí řešili ukradenou lampu, u vlakového nádraží pak dívku, která lepila nálepky na zastávku.

"Na dívku vylepující plakáty ve formě samolepek v prostoru autobusové zastávky na ulici Jeremenkova byli včera po deváté hodině večer upozorněni strážníci. Po příjezdu na místo byla před budovou vlakového nádraží spatřena podezřelá odpovídající popisu. Dívka však na místě nebyla schopna prokázat svoji totožnost a proto byla předvedena na nejbližší policejní služebnu. Zde bylo zjištěno, že se jedná o dvacetiletou dívku z obce na Prostějovsku. Ta se k celé věci nakonec přiznala a výsledkem bylo uložení pokuty za přestupkové jednání," uvedl k první z případů tiskový mluvčí olomouckých strážníků Petr Čunderle.

"Dnes před půl čtvrtou ráno jsme vyjížděli na Horní náměstí, kde se u jednoho ze stánků měli nacházet muž se ženou. Ti se snažili odlomit ke stolku připevněnou lucernu, což se jim také mělo podařit. Po tomto dvojice měla odejít směrem do ulice Školní. Hlídka provedla kontrolu okolí, ale bohužel se dvojici nepodařilo dohledat. Na místě bylo zjištěno, že na dvou stolcích lucerny chybí a na dalších dvou jsou poškozeny. Po vyčíslení škody majitelem stánku bude celá věc oznámena příslušnému správnímu orgánu," řekl Čunderle ke druhému případu.

Další články