Zde může být vaše reklama.

Byli jste u toho? Tahač to na dálnici u Hranic opřel o auto

Tahač to na dálnici u Hranic opřel o auto

30. 05. 2019 - 08:58

Policisté hledají kohokoliv, kdo mohl být svědkem dopravní nehody, ke které došlo o půl sedmé večer minulý týden ve čtvrtek na dálnici mezi Ostravou a Olomoucí, poblíž Hranic.

"Řidič osobního auta jel v prostředním jízdním pruhu a předjížděl dosud nezjištěnou nákladní jízdní soupravu tahače s návěsem, jedoucí v pravém jízdním pruhu. Když se řidič osobního vozidla nacházel v úrovni nákladní soupravy, tak její řidič z dosud přesně nezjištěných příčin najel do prostředního jízdního pruhu, kde se bočně střetl s vozidlem Škoda Octavia. Řidič nákladního vozidla po střetu bez zastavení pokračoval v jízdě ve směru na Olomouc. Během dopravní nehody došlo k hmotné škodě na osobním vozidle v odhadované výši 80 tisíc korun," uvedl mluvčí Libor Hejtman.

Policisté shánějí kohokoliv, kdo by o nehodě mohl něco vědět, zvlášť by jim pomohlo, pokud ví něco o tahači s návěsem. Pokud ano, stačí se oznat na linku 158 nebo kontaktovat přímo policisty z dálničního oddělení Kocourovec na telefonním čísle 974 762 751.

 

 

Další články