Zde může být vaše reklama.

U Samotišek se srazily dva osobáky s náklaďákem

U Samotišek se srazily dva osobáky s náklaďákem

foto: HZS OL

21. 08. 2020 - 08:47

Hasiči dnes ráno zasahovali u Samotišek na Olomoucku, kde došlo ke srážce dvou osobních aut a náklaďáku. Jedna osoba zůstala po nehodě zaklíněná. Vozovka už je uklizená.

"Dnes jsme u vážné DN u Samotišek na Olomoucku vyprostili zraněnou osobu, která po srážce nákladního a dvou osobních aut zůstala v jednom zaklíněná. Poté jsme ji transportovali do vozu ZZS. Hasiči místo protipožárně zabezpečili, zajistili únik phm a vozovku ukllidili," napsala na twitter hasičů mluvčí Lucie Balážová.

"Dnes krátce před sedmou hodinou ráno jsme přijali oznámení o dopravní nehodě na komunikaci mezi obcemi Samotíšky a Droždín. Z prozatím přesně nezjištěných příčin zde došlo ke střetu tří vozidel – dvou osobních a jednoho nákladního. Podle prvotních informací mělo vozidlo Peugeot, jedoucí ve směru od Droždína, přejet z prozatím přesně nezjištěných příčin do protisměru, kde se čelně střetlo s protijedoucím nákladním vozidlem. Do vozidla Peugeot mělo následně zezadu narazit osobní vozidlo Škoda Superb. Jeden z řidičů zůstal ve vozidle zaklíněn. Při nehodě došlo ke zranění jedné osoby, a to řidiče osobního vozidla Peugeot, který skončil v péči zdravotnické záchranné služby. Přesné příčiny nehody, její okolnosti a souvislosti, stejně jako celý její průběh a výše vzniklé škody, jsou předmětem dalšího šetření," uvedla mluvčí policie Irena Urbánková.

Další články