Zde může být vaše reklama.

V restauraci na Poděbradech hořelo

V restauraci na Poděbradech hořelo

foto: HZS CR

03. 05. 2020 - 06:00

V prostorách restaurace na olomouckých Poděbradech v noci na včerejšek hořelo. Podle dostupných informací neslo o cizí zavinění.

"K požáru uvnitř restaurace u olomouckých rekreačních jezer Poděbrady jsme vyjížděli dnes po půlnoci. Díky včasnému zásahu našich jednotek se oheň nerozšířil a zůstalo pouze u požáru menšího rozsahu," psali hasiči Olomouckého kraje na svém facebooku.

Požár podle hasičů způsobila závada na elektroinstalaci, předběžná škoda je vyčíslená na 300 tisíc korun.

Celá událost se naštěstí obešla bez zranění. Zasahovaly u ní čtyři jednotky hasičů. Profesionálové z Olomouce a dobrovolníci z Horky nad Moravou, Senice na Hané a Olomouce.

Provozovatelé zřídili transparentní účet, na kterém je může kdokoliv podpořit.

"Děkujeme za obrovskou podporu, kterou jste nám ukázali buď osobně, nebo tady na Facebooku. Velký dík patří taky všem, kdo dneska tu spoušť uklízeli. Zase se ukázalo, že Poděbrady jsou víc než jen práce nebo brigáda. Jsme rodina. Moc si toho vážíme. A o to víc teď budeme makat na tom, abychom mohli co nejdřív zase otevřít. K tomu nám můžete pomoct i vy. Po přečtení všech vašich komentářů jsme se rozhodli založit transparentní účet, na který můžete přispět libovolnou částkou a podpořit tak olomoucké Poděbrady. Veškeré finance budou použity na opravy škod po požáru," psali na svém facebooku.

Číslo transparentního účtu: 288288188/5500

Další články