Zde může být vaše reklama.

V Zábřehu se ztrácí velké množství nářadí i stavebního materiálu

V Zábřehu se ztrácí velké množství nářadí i stavebního materiálu
Ilustrační fotografie

foto: Policie ČR

30. 06. 2021 - 20:00

Zábřežští policisté upozorňují veřejnost na zvýšený počet případů vloupání do novostaveb či objektů v rekonstrukci a následné krádeže. Z domů mizí především pracovní nářadí, případně různý stavební materiál.

 

"V pátek 25. června 2021 jsme přijali oznámení o vloupání do rekonstruovaného domu ve Smetanově ulici v Zábřehu, odkud prozatím někdo neznámý odcizil pracovní elektrické nářadí, ale i několik balení perlinky, a způsobil škodu za 45 tisíc korun. V období od 25. do 29. června 2021 zmizelo ze zabezpečené novostavby v Křížkovského ulici pracovní nářadí a stavební materiál v hodnotě přes 70 tisíc korun," uvedla několik případů mluvčí policie Jiřina Vybíhalová.

Policisté všechny případy intenzivně řeší, zároveň apelují na všechny, aby důkladně zabezpečili jak rekonstruované objekty, tak novostavby.

"Doporučujeme zbytečně neriskovat a cenné nářadí nenechávat v objektu! V případě zjištění podezřelého pohybu osob či vozidel v okolí takovýchto objektů, prosíme o předání informace na lince 158. Děkujeme za spolupráci," doplnila Vybíhalová.

Další články