Zde může být vaše reklama.

Vandalové na Hanáckého pluku rozkopali dveře a utekli

Vandalové na Hanáckého pluku rozkopali dveře a utekli

foto: MP Olomouc

17. 08. 2021 - 14:46

Skupinka neznámých vandalů se včera krátce po půlnoci vyřádila na vstupních dveřích jednoho z domů v ulici Hanáckého pluku. Na místo tak vyjeli strážníci, kteří už ale partičku na místě nezastihli. Vzhledem k výši škod bude pachatele stíhat Policie České republiky.

"Včera několik minut po půlnoci byla hlídka městské policie vyslána na ulici Hanáckého pluku, kde u vchodu jednoho z domů řádila skupina vandalů. Strážníci na místě od oznamovatelky zjistili, že byl chvíli před incidentem slyšet z ulice křik a následně měla skupina osob začít kopat do vstupních dveří od domu," popsal mluvčí strážníků Petr Čunderle, co se jeho kolegové od ženy, která je na místo přivolala, dozvěděli.

Vzhledem k tomu, že skupinka neznámých do dveří kopala, došlo k jejich rozražení a zároveň i poškození horní části. Vzhledem k tomu, že už se ale pachatelé při příjezdu strážníků na místě nenacházeli, oznámí Městská policie Olomouc celou věc svým kolegům z Policie České republiky, která už si případ převezme k dalšímu řešení.

Další články