Zde může být vaše reklama.

Z ulic Olomouce mizí parkovací automaty. Do deseti dní budou zpět

Z ulic Olomouce mizí parkovací automaty. Do deseti dní budou zpět
Foto: olomouc.eu

foto: olomouc.eu

21. 03. 2023 - 11:14

Překvapení mohou být řidiči, kteří budou dnes v ulicích Olomouci hledat na obvyklých místech parkovací automaty. Nenajdou je. Automaty totiž demontují a na čas odvezou pryč. Povinnost zaplatit parkovné tím ale nekončí. 

 

Od úterý 21. března nebude možné zaplatit na několika místech v zóně placeného stání v Olomouci pomocí parkovacích automatů. Důvodem je jejich demontáž a následné stavebně technické práce, aby zde mohly být umístěny nové parkovací automaty s rozšířenými funkcemi.

Jedná se o následující lokality: Vídeňská (u polikliniky), Vídeňská (ČD, SŽDC), Vídeňská, Nerudova, Švermova, tř. Spojenců (u Obchodní akademie), tř. Spojenců, Pöttingova, Slovenská, Koželužská (Franklinova), Biskupské náměstí, Hanáckého pluku. Nové automaty budou na místech instalovány nejpozději příští týden v pátek, tedy 31. března 2023.

Pro platby za parkovné lze v těchto lokalitách využít Premium SMS nebo webovou aplikaci. SMS platbu posílejte na číslo  902 66. Tvar pémiové SMS zprávy je složen vždy z písmen OL, číslice 1 a konkrétní registrační značky vozidla. Správná podoba zprávy pak vypadá například takto: OL 1 0M01234

Další články