Zde může být vaše reklama.

Zuzana Majerová Zahradníková sama vystoupila z ODS

Zuzana Majerová Zahradníková sama vystoupila z ODS

29. 04. 2019 - 19:29

Zuzana Majerová Zahradníková již není členkou ODS. Členství ve straně ukončila v pondělí večer po jednání olomoucké místní organizace na vlastní žádost.

Dnes v podvečerních hodinách proběhlo jednání vedení místního sdružení ODS Olomouc - město, ted domovské organizace Zuzany Majerové Zahradníkové. Ta dne 17. dubna vstoupila z poslaneckého klubu ODS. Dnes na jednání přiblížila spolupracovníkům motivy svých kroků a následně oznámila, že po zralé úvaze také ukončuje členství v Občanské demokratické straně. Tím také zaniknou všechny její vnitrostranické funkce.

K celé situaci se vjádřil i předseda mísstního sdružení Martin Major: "Události posledních dní přinášely po odchodu kolegyně Majerové Zahradníkové z našeho poslaneckého klubu mnoho otazníků. Je však logickým vyústěním situace, že po tomto kroku následovalo ukončení členství v Občanské demokratické straně. Po lidské stránce mne mrzí, že přicházíme o kolegyni. Nicméně jí děkuji, že k situaci přistoupila zodpovědně a členství ve straně zrušila. Naše cesty se rozcházejí smířlivě a bez nějaké pachuti," řekl Major po jednání.

Další články