Zde může být vaše reklama.

Talenty vezme na Mallorcu Petr Chmelíček z Nadace Rafaela Nadala ve Vésce

Petr Chmelíček z Nadace Rafaela Nadala ve Vésce

04. 07. 2019 - 05:59

Sportovní klub Véska, to je malebný areál blízko Olomouce. Nabízí mimořádné zázemí pro vyznavače sportu, od nadšenců až po profesionály. Právě nyní je ve znamení tenisu, ovšem nabízí i  mnoho dalšího sportovního vyžití, samozřejmě vše s  nezbytnými a kvalitními službami.

Na přelomu června a  července se ve Vésce odehrál podnik seriálu Zone A B14 European Summer Cups, což je mezinárodní tenisový turnaj chlapců do 14 let. A  další mezinárodní akce bude následovat, závěr července a začátek srpna budou v malebném areálu patřit evropskému šampionátu hráčů do osmnácti let. Areál ve Vésce je samozřejmě připraven nabídnout možnost učit se a zahrát si tenis pro všechny. Další nábor je chystán na začátek září, hrát lze ne jen na venkovních antukových kurtech, ale také v hale mimo letní sezonu. „Výhodou našeho areálu je jeho poloha, jsme nedaleko Olomouce, v přírodě, je tady klid, skutečně velmi dobré podmínky a prostředí,“ řekl ředitel Sportovního klubu Véska Michal Slavík. „A  jít si zahrát tenis k  nám může opravdu každý, není to tom investovat statisíce za rok, ale mít nějaký koníček, aktivitu,“ podotkl. Véska International Tennis Academy (VITA) nyní navázala spolupráci s Rafa Nadal Academy. Ta píše svou historii od roku 2016. Na
chází se v Manacoru, rodném městě Rafaela Nadala. Nabízí moderní vybavení a  skvělou infrastrukturu. Mallorca je díky svému klima ideálním místem pro výuku tenisu. „Akademie se neustále rozrůstá. Každý týden ji navštěvují úspěšní hráči, což je pro děti a mládež obrovská motivace,“ řekl Petr Chmelíček, který zastupuje Rafa Nadal Academy v  České republice a  na Slovensku. „Ale samozřejmě se můžou zúčastnit i dospělí, vyzkoušet si, jaké to je, stejně jako ve Vésce,“ podotkl. I zástupce Rafa Nadal Academy ocenil mimořádné prostředí Sportovního klubu Véska. „Je to tady perfektní, spojení s přírodou, ten klid, je tady skvělé zázemí, možnost ubytování v hotelu, další sportovní vyžití, je to ideální destinace,“ řekl Chmelíček. No a sportovci z Hané budou mít také možnost podívat se na Mallorcu do akademie jednoho z nejlepších světových tenistů. „Pro naše členy připravujeme jako bonus právě pobyt v Rafa Nadal Academy,“ prozradil Michal Slavík, ředitel Sportovního klubu Véska.

Další články