Zde může být vaše reklama.

V Divadle na Šantovce Podnikatelé se sešli na otevřené snídani

Podnikatelé se sešli na otevřené snídani

foto: archiv redakce

24. 05. 2022 - 14:18

Přátelská atmosféra, 45 podnikatelů z nejrůznějších oborů, nové kontakty, ale také výnos z darů ve výši 32.601 korun, který ve stoprocentní výši poputuje na pomoc malému Františkovi. V takovém duchu proběhla historicky první otevřená snídaně olomouckého business klubu My Networking Club – 18. května v Divadle na Šantovce, nad kterou převzal záštitu hejtman Josef Suchánek.

Otevřená snídaně nabídla každému ze zúčastněných podnikatelů příležitost nových kontaktů, pestrost oborů, 60vteřinové představení i možnost konat dobré skutky.

V tomto otevřeném a dynamickém pojetí se business snídaně uskutečnila historicky poprvé, navíc s výrazně charitativním přesahem, u příležitosti dvojitého výročí – patnácti let činnosti olomoucké Nadace Malý Noe a první narozeniny oslavil i samotný klub.

„Díky snídani se podařilo vybrat celkem 32.601 Kč, které pomohou znevýhodněným dětem prostřednictvím Nadace Malý Noe,“ prozradil manažer klubu Michal Ondra.

„Jsem rád, že tolik lidí přijalo pozvání a současně se tím rozhodli podpořit 300korunovým darem také ohrožené děti. Považuji to za úspěch klubu, kterému tímto děkuji. Cítíme zde velkou podporu a skutečný zájem lidí pomáhat. A to nejen finančně. Občas přijde někdo i s myšlenkou, kde smysluplně pomáhat,“ říká předseda správní rady nadace Jaroslav Strejček.

Vybrané peníze budou ve stoprocentní výši použity na pomoc malému Františkovi, který žije sám s tatínkem. „František nechodí, má těžkou mentální retardaci a je autista. Potřebuje rehabilitace, které nehradí stát, a díky této snídani a dobrým lidem můžeme rehabilitace zaplatit,“ vysvětlil Strejček.

Všichni hosté a členové klubu si tak užili bohatý snídaňový raut a možnost představit své podnikání a služby, ale také navázat nové spolupráce a najít řešení pro své záležitosti.

„Velmi si vážím účasti pana hejtmana Josefa Suchánka, který nad setkáním převzal záštitu. Nadace Malý Noe také získala nové přispěvatele a vybraná částka 32.601 Kč dalece předčila naše očekávání,“ podotkl Ondra s tím, že velké business snídaně jsou dále v plánu minimálně jedenkrát ročně. 

„Aktuálně se rozrůstá také náš druhý ranní klub. Benefitem obou klubů je přidaná hodnota komunity lidí, kteří se zde potkávají, poskytují si cenné informace a tvoří byznys. Jen za necelý rok jsme díky klubu dosáhli obratu 14,5 milionu korun,“ dodává Ondra.

Další články