Zde může být vaše reklama.

Policisté hledají svědky tragické nehody u Pňovic

Policisté hledají svědky tragické nehody u Pňovic

foto: Policie

12. 02. 2020 - 15:00

Včera jsme vás informovali o tragické dopravní nehodě, ke které došlo u Pňovic. Aby se tato tragická událost mohla řádně vyšetřit, policisté v současné době pátrají po svědcích, kteří by mohli být jakkoliv námocni při vyšetřování.

"Policisté dopravního inspektorátu Olomouc se obrací na širokou veřejnost se žádostí o pomoc při objasnění závažné dopravní nehody, která se stala v pondělí dne 10. února 2020 kolem 14:50 hodin na silnici č. II/447 v km 4,564, v katastru obce Pňovice, ve směru jízdy od obce Litovel k obci Pňovice," uvedla v tiskové zprávě mluvčí policie Lenka Vanková. Ta dále také popsala, jaký typ svědků policisté hledají.

"Policisté mají zájem především na ustanovení svědků, tedy řidičů i spolujezdců, z vozidel stojících v koloně v důsledku pádu stromu přes komunikaci v době dopravní nehody. Uvítali by případně také pomoc řidičů, jejichž vozidlo bylo vybaveno palubní kamerou a disponovali tak záznamem z místa," doplnila.

Svědci, kteří nehodu viděli, daným úsekem projížděli a svými informacemi by tak mohli přispět k jejímu řádnému objasnění, mohou policisty dopravního inspektorátu Olomouc kontaktovat několika způsoby.

Osobně, anebo telefonicky na adrese: Třída Kosmonautů 189/10, Olomouc, na telefonním čísle 974 766 251, ale také e-mailem ol.di.podatelna@pcr.cz. Možností je také zavolat na linku 158.

Další články