Zde může být vaše reklama.

Nemáte Přerovské listy ve schránce? Nenadávejte, reklamujte

Nemáte Přerovské listy ve schránce? Nenadávejte, reklamujte

foto: Přerov

22. 01. 2020 - 20:00

Kontrolu distribuce měsíčníku Přerovské listy zahájí přerovská radnice. A aktivita bude i na samotných obyvatelích, kteří by měli dát vědět, jestli jim distribuční firma dala začátkem února noviny do schránky, nebo ne. Nárok na jeden výtisk má každá domácnost – i ta, která má na schránce uvedeno, že si nepřeje vhazování reklamních letáků.

Radniční noviny vycházejí každý měsíc v nákladu 22 tisíc kusů, takže by je měla dostávat každá rodina, jenže v minulých měsících si mnozí Přerované stěžovali, že listy nemají. Teď by ale zpětná vazba od občanů měla být masivnější – a ke spolupráci jsou proto vyzývání předsedové samospráv jednotlivých domů, domovníci, nebo zkrátka aktivní lidé, kteří jsou ochotni v přízemní chodbě bytového domu vyvěsit list papíru a vyzvat sousedy, aby se zapsali, pokud jim měsíčník ve dnech distribuce – tedy o víkendu 1. a 2. února – nedorazí. Archy, obsahující jméno a přesnou adresu, pak mohou od 3. do 7. února doručit na Městské informační centrum, které sídlí v Městském domě, nebo na recepci magistrátu v ulicích náměstí TGM 2 (radnice), Bratrská 34 a Smetanova 7. Popřípadě mohou seznamy naskenovat a poslat na adresu: reklamace.PL@prerov.eu. Na tuto mailovou adresu mohou posílat reklamace i jednotlivci z rodinných domů. Přerované, kteří měsíčník nedostanou a rádi by ho měli, si mohou výtisk vyzvednout v MIC, k nahlédnutí je také na webových stránkách města.

Kontrolu si budou osobně provádět ve vybraných lokalitách také zástupci distributorské firmy – i je zajímá, zda jejich „kurýři“ plní své povinnosti.

Další články