Zde může být vaše reklama.

Incident v Přerově Policie v Přerově zasahovala při potyčce nepřizpůsobivých občanů

Policie v Přerově zasahovala při potyčce nepřizpůsobivých občanů
Na místě zasahovalo několik hlídek

foto: MP Přerov

15. 07. 2020 - 13:01

Přerovští strážníci řešili potyčku dvou skupin nepřizpůsobivých občanů. Na místě zasahovala měststká i státní policie. Zásah trval několik desítek minut a policie musela použít i slzotvorných prostředků.

"V úterý v odpoledních hodinách přijalo operační středisko několik telefonních oznámení o potyčce nepřizpůsobivých v cukrárně v centru města. Vzápětí stejnou informaci předala i Policie ČR. Stálá služba zaměřila kamery a začala stahovat hlídky," uvedl mluvčí Městské policie Přerov Miroslav Komínek.
 
První hlídka na místo dorazila do pěti minut a vzápěti přispěchali i strážníci a další hlídky. "Přítomnost hlídek opět rozvášnila dva znesvářené klany, jehož členové se s velkým halasem do sebe pustili. Poté, kdy strážníci použili slzotvorný prostředek se obě strany oddělily a situace se začala pozvolna zklidňovat," doplnil Komínek.
 
Po zásahu policie na místě zůstala ještě několik desítek minut, než se situace zcela uklidnila. "Pomalu více rozruchu, než na místě, vzbudil tento incident rozruch v internetových diskuzích," reagoval Komínek na nepodložené informace, které se krátce po incidentu začaly šířit po sociálních sítích.
 
Přímo na facebookovém profilu přerovské Městské policie jeden z diskutujících například zmiňuje: "Bohužel se ale po sociálních sítích šířily značně zkreslené informace - například o zdemolování interiéru cukrárny (toto vyvracel v jedné z diskuzí sám majitel)."
 

Další články