Zde může být vaše reklama.

Přerovské technické služby uzavřely skatepark

Přerovské technické služby uzavřely skatepark

foto: Přerov.eu

12. 06. 2021 - 12:00

Celý týden se skejťáci nepodívají do svého parku v Přerově. Technici, kteří provádějí odbornou revizi prostor, totiž našli na překážkách závady, které jsou potencionálně nebezpečné na zdraví. Místo u Laguny, které je velice oblíbené, bude uzavřené až do 18. června.

Kolem skateparku se dnes objevila páska, upozorňující na zákaz vstupu. 

„Ihned po obdržení posudku jsme začali situaci řešit. Je nám líto, že mladým sportovcům zavřeme na celý týden jejich oblíbenou atrakci, ale nikdo z nás nechce čelit případným problémům,“ vyjádřil se náměstek Technických služeb města Přerova Tomáš Lolek.

Ten zároveň prozradil, že problém je hlavně se zábradlími na vysokých překážkových drahách, které podle nových legislativních norem neodpovídá bezpečnostnímu hledisku. Zábradlí tak teď musí úplně pryč a projde kompletní opravou. Další nedostatky vykazují i drobné prvky, které nejsou pevně ukotveny k podkladu – ty budou prozatím odvezeny a následně řešeny.

„Apeluji na návštěvníky, aby se nesnažili i přes výstražné značení areál používat, opravdu tam hrozí nebezpečí vážného poranění,“ varuje náměstek Lolek.

Další články