Zde může být vaše reklama.

Přerovští strážníci zasahovali na Úřadu práce

Přerovští strážníci zasahovali na Úřadu práce

foto: Firmy.cz

16. 02. 2020 - 15:00

Přerovští strážníci museli ve čtvrtek 13. února na Úřad práce. Ne však proto, aby zde žádali novou práci, ale aby uklidnili klienta, který křičel a byl vulgární. Jeho chování se uklidnilo až po příjezdu mužu v uniformách. Situaci svým nezaměnitelným stylem popsal mluvčí přerovských strážníků Miroslav Komínek.

"Že úřady práce nejsou nejklidnějším místem, se během dvou dnů přesvědčili naši strážníci. Ve středu byli na tísňové lince požádáni o zákrok proti agresivnímu muži. Hlídka na místě zastihla křičícího a vulgárního klienta, kterého zklidnila až přítomnost uniforem. Během dalšího projednávání již byl jako mílius a vše proběhlo v klidu. Po přesně čtyřiadvaceti hodinách vyjížděli na stejné místo, kdy zde mělo docházet ke rvačce dvou mužů. Hlídka zastihla aktéry, kterak po potyčce odpočívali," řekl k případu mluvčí Komínek.

"Strážníci zjistili, že podnapilý bezdomovec stál ve frontě za dalším klientem a začal se do něj navážet. Spor o to, kdo víc využívá sociální podporu, přerostl ve strkanici a poté začaly padat facky. Bezdomovec, který nadýchal téměř tři promile alkoholu, byl strážníky z budovy vykázán s varování, že v případě dalšího incidentu na území města, pojede střízlivět na záchytku. Celý případ bude mít ještě dohru u správního orgánu," doplnil.

Další články