Zde může být vaše reklama.

U Turovic se srazily dva osobáky

U Turovic se srazily dva osobáky

foto: Policie ČR - Přerovsko

03. 07. 2020 - 09:00

Ani včerejší den se na silnicích na Přerovsku neobešel bez dopravní nehody. K té došlo v brzkých ranních hodinách u Turovic. Srazily se zde dvě osobní auta, jedno řízené sedmadvacetiletým mladíkem, druhé dvaaosmdesátiletým seniorem. Oba jsou zranění, škoda na autech je v desítkách tisíc.

"Včera v ranních hodinách se stala dopravní nehoda na silnici II. třídy číslo 150 v katastru obce Turovice, ze které je podezřelý sedmadvacetiletý řidič. Ten jel ve vozidle značky Seat ve směru od Turovic a při vjíždění na uvedenou komunikace nedal přednost vozidlu Opel, které jelo ve směru od obce Domaželice na Dřevohostice. Došlo ke střetu a zranění obou řidičů, kteří byli převezeni do nemocnice," popsala okolnosti nehody mluvčí policie Miluše Zajícová.

Dvaaosmdesátiletý senior utrpěl při srážce vážně zranění, zotavení potrvá několik týdnů. Mladší řidič má zranění lehčího rázu. U dechové zkoušky, kterou oba řidiči podstoupili, vyšly negativní výsledky.

Úklid komunikace po nehodě zajistila jednotka hasičů. Hmotnou škodu policisté vyčíslili předběžně na 50 tisíc korun.

"Ve věci byly zahájeny úkony trestního řízení pro podezření z trestného činu ublížení na zdraví z nedbalosti," uvedla mluvčí policie. 

Další články