Zde může být vaše reklama.

Motiv stále není znám Vražda dítěte v Přerově: Policie obvinila matku

Vražda dítěte v Přerově: Policie obvinila matku

foto: archiv

23. 08. 2019 - 13:00

Policisté obvinili po týdenním vyšetřování z vraždy tříletého dítěte jeho matku. Oproti původní kvalifikaci byla tato po vyšetřování rozšířena o zvlášť surový a trýznivý způsob provedení, což staví celý tragický případ do jiného světla.

V domě, kde rodina bydlela, býval pravidlem hluk a opakované zásahy policejních hlídek. Policisté původně přijeli na místo činu pomoci pravděpodobné vražedkyni. „Viděla jsem mladou paní, byla špinavá, asi teda pravděpodobně od krve. Potkala jsem ji ve sklepě a byla celá zmatená a křičela něco o satanovi. Potom až tady byli policajti a zjišťovalo se, co se stalo,“ uvedla v reportáži pro TV Prima její sousedka. Podle ostatních sousedů se mělo jednat o feťáky, domácí nnásilí a rvačky byly mezi mladou ženou a jejím přítelem na denním pořádku.

Když kriminalisté ve středu minulý týden tělíčko našli, bylo od první chvíle jasné, že se jednalo o vraždu. Byla nařízena soudní pitva, nyní byla obviněna z vraždy tříleté dcery její matka. Motiv činu kriminalisté zjišťují. Zároveň podali krajské státní zástupkyni podnět k vydání návrhu na vzetí ženy do vazby. Obviněná žena nebyla v minulosti stíhaná pro trestnou činnost a za trestný čin vraždy jí hrozí trest odnětí svobody na 15 až 20 let nebo výjimečný trest.

Další články