Zde může být vaše reklama.

Žena na D46 bourala kvůli krytu, který jí přistál na čelním skle

Žena na D46 bourala kvůli krytu, který jí přistál na čelním skle

foto: Policie ČR

09. 10. 2020 - 12:04

O velkém štěstí může mluvit pětadvacetiletá řidička, která jela v úterý 8. října odpoledne po dálnici D46 od Vyškova směrem na Prostějov. Na čelním skle jí totiž přistál kryt, na který najelo dosud nevypátrané auto před zmíněnou ženou. Řidič auta však na místě nezůstal a od nehody ujel, policisté proto neví, zda mohl být například pod vlivem alkoholu nebo nebyl zraněn.

"Včera okolo druhé hodiny odpoledne jela po dálnici D46 od Vyškova směrem na Prostějov pětadvacetiletá řidička s vozidlem Škoda Octavia. V momentě, kdy projížděla levým jízdním pruhem na třiadvacátém kilometru, najelo nezjištěné vozidlo jedoucí před ní na plastový kryt. Ten v důsledku toho vylétl do vzduchu a dopadl na čelní sklo a na přední kapotu auta, které žena řídila," popsala okolnosti nehody mluvčí policie Lenka Vanková.

Vzhledem k tomu, že řidič automobilu, který na plast najel, z místa nehody ujel, má policie složitější pátrání.

"Zda na jeho automobilu vznikla škoda či nebyl zraněn nebo pod vlivem alkoholu se proto nepodařilo zjistit. Škoda na Octavii byla předběžně vyčíslena na 15 000 Kč. Okolnostmi této nehody se nyní zabývají policisté prostějovského dopravního inspektorátu," uvedla Vanková.

Další články