Zde může být vaše reklama.

Řidič srazil a zranil chodkyni a z místa nehody pak ujel

Řidič srazil a zranil chodkyni a z místa nehody pak ujel
Místo nehody, při které byla zraněna chodkyně

foto: Policie ČR

16. 02. 2023 - 12:15

Na konci ledna se v centru lomouce odehrála nehoda, při které neznámý řidič srazil ženu, která byla po nárazu lehce zraněna. Řidič se ale o její stav nezajímal a od nehody rychle ujel. Policisté dopravního inspektorátu Olomouc se proto obrací na veřejnost s žádostí o pomoc při objasnění této dopravní nehody.

V úterý 31. ledna 2023 v sedm hodin ráno mělo dojít ke sražení 41leté chodkyně nezjištěným vozidlem na ulici Boleslavova v Olomouci. Dosud nezjištěný řidič jel po ulici Boleslavova směrem k ulici Dobrovského. "Přední částí vozidla měl srazit ženu, která přecházela ulici Boleslavova. Řidič poté nezastavil a z místa nehody ujel," uvedl tiskový mluvčí Policie ČR Libor Hejtman a doplnil, že žena utrpěla lkehké zranění.

V této souvislosti se policie obrací na případné svědky, kteří by mohli mít poznatky k dopravní nehodě, a pomohli by ustanovit nezjištěné vozidlo nebo jeho řidiče, aby se přihlásili na linku 158, nebo osobně, telefonicky či e-mailem kontaktovali přímo policisty dopravního inspektorátu Olomouc, Třída Kosmonautů 10, tel.: 974 766 251, e-mail: ol.di.podatelna@pcr.cz.

 

Další články