Zde může být vaše reklama.

Mistři!, křičelo se Šampioni z roku 1994 se setkali s fanoušky

Šampioni z roku 1994 se setkali s fanoušky

12. 04. 2019 - 18:22

Fanynky z tehdejší doby (jak poznamenal primátor Žbánek během přijetí na radnici) jsou už v důchodu, někteří současní fanoušci olomouckého hokeje ještě nebyli na světě, mistrovskou atmosféru si ale na dvě stovkyy fanoušků nenechalo ujít. Tým hokejových šampionů se s příznivci sešel na Horním náměstí a přijetí byylo velmi vřelé.

Kapitán týmu Chalánek zmínil, jak emotivní je i po letech příchod k olomoucké "plechovce". "Nešlo ale o tu halu. Nám šlo o vás, o fanoušky. Kdybychom hráli v prázdné hale, nikdy bychom ten titul nevyhráli," řekl během diskuse s fanoušky někdejší obránce mistrovského týmu Aleš Flašar.

Dalšího obránce Jaromíra Látala mrzí, že se setkání po 25 letech nijak neúčastní současný klub. "Přijali nás na radnici, přišly spousty fanoušků, ale pro klub jsme oficiálně zapomenuti," neodpustil si. Z hokejového klubu se na akci objevil jen někdejší manažer Petr Hlídek. Na setkání došlo několik stovek fans, po diskusi dostali možnost položit tehdejším šampionům otázky, nakonec přišla na řadu autogramiáda.

Hráči ocenili letošní výkon současných hráčů HC Olomouc a popřáli týmu, aby na úspěch z roku 1994 so nejdříve navázal.

-vb-

Další články