Zde může být vaše reklama.

Stalo se V Myslechovicích hořelo. Zasahovala policie i hasiči

V Myslechovicích hořelo. Zasahovala policie i hasiči

foto: PČR

12. 06. 2020 - 08:07

Ve středu dopoledne hořelo v Myslechovicích. V domě začala hořet střecha a nacházely se v něm dvě osoby. U požáru zasahovala policie i dobrovolní a profesionální hasiči. 

Po desáté dopoledne přijala krizová linka oznámení o požáru. Podle informací se v hořícím domě měly nacházet dvě osoby, z nichž jedna měla být nechodící.

"Na místo okamžitě vyrazila policejní hlídka obvodního oddělení Litovel, která byla na místě požáru během deseti minut. Policisté pomohli rodině evakuovat nechodícího seniora do bezpečí a do příjezdu hasičského záchranného sboru zajistit vypnutí veškerých spotřebičů a jejich odpojení od přívodu elektrické energie a také plynu prostřednictvím hlavních uzávěrů," uvedla tisková mluvčí policie Irena Urbánková.

Do příjezdů hasičů policie vynesla z domu propan-butanové lahve a prohledala dům, zda se v něm nenachází další osoby. "Vzápětí se na místo dostavily jednotky hasičského záchranného sboru (jak profesionálních, tak i dobrovolných), které velmi rychle požár lokalizovaly a uhasily," dodala Urbánková.

Při požáru nedošlo ke zranění osob. Příčina požáru je součástí vyšetřování. Škoda je vyčíslena na zhruba 250 tisíc korun.

Další články