Zde může být vaše reklama.

Večer duchů zahájil strašidelný týden v ZOO

Večer duchů zahájil strašidelný týden v ZOO

foto: ZOO Olomouc

23. 10. 2022 - 09:24

Včera proběhl všemi očekávaný Večer duchů v olomoucké zoo. Zahájil tak celotýdenní proměnu zoo v dušičkový stánek naplněný atmosférou, která je každým rokem něčím důvěrně známá, přitom neopakovatelná. 

Pro menší strašidýlka byla připravena sváteční výzdoba, převeliká kopa vydlabaných dýní, malování na obličej, vůně lektvarů, roztodivné pokusy čarodějů z Pevnosti poznání, hrátky s čerty v kostky i s jinými pohádkovými bytostmi. Pro ty, kteří mají pro strach uděláno, proběhne generální zkouška na Mikuláše, neb se do zoo chystají čerti Krampus Olomouc, nebojsové si mohou projít Strašidelnou stezku. V areálu nebudou chybět stanoviště s piráty, katem, čarodějnicí, malým Draculou. „Samozřejmě k nám zavítejte v kostýmech, připravili jsme Dušičkovou fotostěnu a volbu Miss děs o nejstrašidelnější masku,“ zve Milan Kořínek z marketingového oddělení.

V neděli 23.10. od 14 - 18hod hry a jiné zábavy se strašidly, malování na obličej. Pro ty, kteří si zahradu užívají raději v klidu, zůstane areál zoo po VEČERU DUCHŮ haloweensky vyzdobený až do neděle 30.10. Aby si mohli i další strachuchtiví návštěvníci návštěvu náležitě užít. Otevírací doba pokladen do 16:00, areál je otevřen do 18:00. 

Další články