Zde může být vaše reklama.

Koho bude volit prezidentem Milada Galářová?

Koho bude volit prezidentem Milada Galářová?

10. 01. 2018 - 00:00

Pozor, jedná se o článek staršího data a pod předchozím vydavatelem novin. Uvedené informace již nemusí být aktuální.

Co od nového prezidenta České republiky očekává prostějovská radní Milada Galářová (ČSSD), prozradila v anketě pro Hanácký Večerník. Galářová také jasně deklarovala, že nebude volit současného prezidenta Miloše Zemana.

Prostějovská politička Milada Galářová působí v Radě města Prostějova od roku 2010. V rámci zdejší ČSSD patří k lidem v okruhu primátorky Aleny Raškové. Působí v kontrolním výboru zastupitelstva a řídí Komisi pro bezpečnost a prevenci kriminality. Kvůli neoznámení střetu zájmů byla uznána vinnou z přestupku, na rozdíl od náměstků primátorky Pavla Smetany a Zdeňka Fišera však nepodala správní žalobu proti rozhodnutí Krajského úřadu ani nehrozila žalobami rodičům oznamovatele. Z Dělnické tělocvičné jednoty posléze sama vystoupila.

Už dříve Milada Galářová sdělila, že nebude volit současného prezidenta Miloše Zemana (SPOZ). Ten má přitom stále podporu části ČSSD, mimo jiné i náměstka prostějovské primátorky Pavla Smetany.

„Budu volit osobnost, která se vyznačuje nejen nespornou inteligencí, rozhledem, rétorickou zdatností a názorovou stálostí, ale která s sebou přinese i další pro mě důležitá pozitiva - velkorysost, nestrannost, důstojnost a slušnost,“ vyjádřila se pro HV Galářová.

 

Jakub Čech

Další články