Zde může být vaše reklama.

Tištěný Hanácký Večerník: S broukem Pytlíkem na titulu

Tištěný Hanácký Večerník: S broukem Pytlíkem na titulu

08. 02. 2017 - 00:00

Pozor, jedná se o článek staršího data a pod předchozím vydavatelem novin. Uvedené informace již nemusí být aktuální.

Čtvrteční tištěný Hanácký Večerník se na první straně nemůže zabývat ničím jiným, než hejtmanskou pseudokauzou: Ladislav Okleštěk si totiž celkem naběhl, a skrz všechno očerňování Oto Košty mu nezbyl čas na to, aby se stačil zachovat jako chlap a sám předstoupil před novináře. Rozesílání tiskovek v neděli pozdě večer mu na imagi a důvěryhodnosti moc nepřidalo.

Všimli jsme si, že Scholaservis nedodal Olomouckému kraji od léta účetní závěrku. Je to problém, protože ani Olomoucký kraj tím pádem nemůže uzavřít svoje účetnictví.

Na stránkách věnovaných Prostějovu se Jakub Čech věnuje analýze osobnosti pana Faltýnka. A že je to zajímavé počtení! Jistě, jedná se o názor našeho autora, a vy si svůj vlastní uděláte sami.

Ženou týdne jsme jmenovali Nikol Prachařovou, aktuální Miss Press. Prozradíme Vám, že se bude jako modelka účastnit Prvomájové přehlídky, kterou plánujeme.

Všimli jsme si, že se nám na Hané rozmnožil mýval severní, páchá škody, ale lidé ho chtějí jako mazlíčka domů. Pro a proti rozebíráme na poslední straně. To a mnoho dalšího od čtvrtka na stáncích!

-red-

Další články