Zde může být vaše reklama.

Baletní galavečer se chystá v zámeckém prostředí

Baletní galavečer se chystá v zámeckém prostředí

foto: archiv

29. 07. 2019 - 13:00

Plumlovský zámek připravuje opět na poslední srpnový víkend opravdu netradiční a výjimečný program. I letos zde proběhne unikátní projekt Baletní Galavečer pod širým nebem s výběrem toho nejlepšího ze světových baletů, na který si Vás dovolujeme pozvat. Taneční show v režii a choreografii šéfa baletního souboru Michala Štípy a v podání baletního souboru Moravského divadla Olomouc se uskuteční v sobotu 31. srpna 2019 ve 20 hodin na zámku Plumlov.

Tento unikátní projekt spojující krásu plumlovského zámku s krásou tanečního umění byl vytvořen ve spolupráci s baletním souborem Moravského divadla Olomouc za finančního přispění Olomouckého kraje na podporu revitalizace této kulturní památky. Program je zatím ještě tajemstvím, diváci však uvidí výběr z těch nejznámějších scén z klasických, neoklasických i moderních baletů. Máme se však jistě na co těšit, vystoupení baletního souboru Moravského divadla Olomouc je totiž vždy zárukou špičkového uměleckého zážitku.
Výjimečnost tohoto projektu tkví také v tom, že pro tento účel bude na nádvoří zámku postaveno speciální jeviště a hlediště, využívající dominantu nasvíceného zámku jako kulisu celého představení. V případě nepříznivého počasí budou k dispozici pláštěnky.
VSTUPENKY jsou již v předprodeji na kontaktních místech (CK FTL u Radnice Prostějov, Zámek Plumlov).

Další články