
Na krála! Doloplazská náves hostila krále i indické tanečnice
„Na krála, pantáto, na krála! Máme krála chodobnyho, na všecke strane obranyho, ale pře tym…
foto: Archiv: Bistro Helen
05. 04. 2022 - 11:35
Bistro Helen v olomoucké Galerii Šantovka peče chléb již několik týdnů a znalci tvrdí, že ve městě patří k těm nejlepším. „Špaldová, žitná a chlebová mouka a náš domácí kvas. Pak hlídání a překládání, den v chladu a necelou hodinu v peci,“ říká šéfkuchař a šéfpekař Tomáš Juřík. Chléb můžete dostat i ve verzi bez lepku a namazat na něj některou z domácích pomazánek z produkce bistra. Jistější je si chléb s předstihem objednat (730 892 288).
„Na krála, pantáto, na krála! Máme krála chodobnyho, na všecke strane obranyho, ale pře tym…
Český reprezentant a vícenásobný medailista z mistrovství světa v kulturistice Patrik Šerý slavil…
Olomouc - Spisovatelka Petra Prchalová spustila na platformě Donio kampaň na podporu vydání…
Olomouc - Voda z říčky Bystřice na Olomoucku a mouka z přerovské pekárny Racek budou součástí…
Olomouc - Ředitel Sluňákova Michal Bartoš získal minulý týden prestižní Cenu Josefa Vavrouška za…
Olomouc - V sobotu 14. června se centrum Olomouce promění v jednu velkou běžeckou trasu. Uskuteční…