Zde může být vaše reklama.

Experiment, co se povedl Hanáckou hospodu dělá guláš: Hacienda Mexicana

Hanáckou hospodu dělá guláš: Hacienda Mexicana

04. 07. 2019 - 13:00

Mexická restaurace na Hynaisově obvykle gulášky jen tak nevede, však jsme v Mexiku. Pak se ale v den vysvědčení objevil na denním menu a my jsme nedodolali.

A  pokus to byl skutečně zajímavý – klasický hovězí guláš, ale obohacený o kousek kabanosu a  namísto knedlíků bramborové krokety. Přestože milovníci guláše vědí, proč knedlíky a obvykle jsou velmi konzervativní, nelze v tomto případě pokus nepochválit – nebýt ovšem toho, že ten kabanos navrchu jídla se nepovedl. Zřejmě někdo šetřil na surovinách, a spečený kus masokostní moučky konzistence žvýkačky shodil celé dílo, které by se jinak dalo označit jako velmi povedené - a ani ty brambory tomu nevadily. K  dokonalému zážitku je nutno přičíst perfektní, milou a usměvavou obsluhu, a  guláš v  Mexické lze jednoznačně doporučit (kabanos vynecháte) – pokud jej ovšem budou mít, což s ohledem na „národnost“ zdejší kuchyně pravidlem asi jen tak nebude. Až se ale dočkáte, bude to stát za návštěvu.

Další články