Zde může být vaše reklama.

Pozor, změna! Přesun autobusových zastávek v oblasti Tržnice

Přesun autobusových zastávek v oblasti Tržnice

foto: dpmo.cz

04. 08. 2022 - 15:16

Od pondělí 8. srpna do neděle 18. září bude prováděna oprava vozovky a kolejí v prostoru křižovatky tř. Svobody x Aksamitova a autobusové zastávky Tržnice směr Povel. Komunikace bude pro autobusový provoz a individuální automobilovou dopravu úplně uzavřena. Tramvaje místem projedou do 14. srpna. O změnách informoval Dopravní podnik města Olomouce.

Po dobu uzavírky komunikace nebude možné obsluhovat autobusové zastávky Tržnice v obou směrech. Autobusová zastávka Tržnice směr Náměstí Hrdinů bude přemístěna do ulice Nerudova k přenosnému označníku a zastávka Tržnice směr Smetanovy sady/Envelopa k přenosnému označníku, který bude umístěn v BUS pruhu na třídě Svobody.

Autobusové linky č. 11, 14, 16, 17, 20, 22, 50, 51, 52 budou vedeny v oblasti Tržnice v obou směrech ulicemi Tř. Svobody – Nerudova – Vídeňská – Polská s obsluhou náhradních zastávek Tržnice. Na náhradních zastávkách bude probíhat i výstup a nástup na linky 18, 27 a 29.

Linka č. 28: spoje směr Nedvězí budou odbavovat cestující na zastávce Tržnice, plocha (označník linky č. 61) a spoje směr Nám. Hrdinů budou vedeny přes náhradní zastávku Tržnice směr Náměstí Hrdinů.

Další články