Zde může být vaše reklama.

OHSL dospěla do finále, Stars vedou po sobotě 1:0 na zápasy

OHSL dospěla do finále, Stars vedou po sobotě 1:0 na zápasy

27. 02. 2017 - 00:00

Pozor, jedná se o článek staršího data a pod předchozím vydavatelem novin. Uvedené informace již nemusí být aktuální.

Okresní hokejová superliga neregistrovaných hráčů zahájila finálovou sérii, ve které se potkaly třetí a čtvrtý tým po základní části, HC 61 a HC Stars. První utkání série, hrané na tři vítězná utkání, zvládly lépe hvězdy a po vítězství 3:1 se ujímají v sérii vedení.

HC Stars - HC61 3:1 (1:0, 0:0, 2:1)

Unikátnost okamžiku a tíha finálového klání byly patrné na obou týmech od úvodního hvizdu. Opatrný herní projev se snahou neudělat první chybu měl za následek poměrně nudnou první třetinu, kdy se jedenáct diváků na tribunách Plecharény dočkalo prvního gólu až tři sekundy před koncem první třetiny; za Stars se trefil Valouch a otevřel účet finálové série.

Celý zápas se nesl v duchu velmi pozorné obrany ze strany HC61, která sice Hvězdy nepouštěla do téměř žádných šancí, současně však samy "jednašedesátky" se dopředu dostávaly jen velmi sporadicky a urputně trvaly na zabezpúečené obranné hře.

Další góly pak přinesla až třetí část hry. Úvodní nervozita z obou týmů už opadla, a ve dvaatřicáté minutě vzplály finálové emoce naplno, když bylo za faul nařízeno ve prospěch Stars trestné střílení. To jistě proměnil Lukáš Kráčmář, a když o chvíli později bombou od modré zvý´šil na 3:0 pro Stars Dokoupil, bylo rozhodnuto.

HC61 ještě korigovaly stav utkání gólem Perůžka, který si nabruslil mezi kruhy a střelou přes obránce nedal brankáři hvězd šanci. Stars se ujímají vedení 1:0 v sérii, ta pokračuje v sobotu po jarních prázdninách druhým utkáním.

-vb-

Další články