Zde může být vaše reklama.

Olomouc vyřídila Spartu, exceloval Marek Laš

Olomouc vyřídila Spartu, exceloval Marek Laš

03. 02. 2017 - 00:00

Pozor, jedná se o článek staršího data a pod předchozím vydavatelem novin. Uvedené informace již nemusí být aktuální.

Cenné tři body vezou z O2 arény olomoučtí Kohouti, kteří poprvé nastoupili i se třemi novými posilami. Olomouc už sice v zápase prohrávala, během druhé třetiny ale výsledek otočila a vedení udržela i v poslední třetině dvěma slepenými góly. Zaskvěl se Marek Laš, který znovu nabírá ztracenou formu.

HC Sparta Praha - HC Olomouc 2:4 (1:0, 0:2, 1:2)

Mora sice prohrávala po první třetině zásluhou Řepíka, druhá třetina ale ukázala nejen větší aktivitu hostů, ale i góly: neprve vyrovnal Knotek, krátce po něm se prosadil Rychlík Eberle. Sparta se sice tlačila dopředu, dva góly Marka Laše v závěrečném dějství ale znamenaly tři body pro Hanáky, a s ohledem na výsledky konkurentů v tabulce i výrazné zvýšení cen akcií Olomouce pro případné předkolo.

Branky a nahrávky: 17. Řepík (J. Hlinka, P. Vrána), 49. P. Vrána (J. Hlinka, Řepík) – 27. J. Knotek (Laš, R. Vlach), 32. Eberle (Vyrůbalík), 47. Laš (Škůrek, R. Vlach), 50. Laš (Škůrek)

HC Sparta Praha: F. Novotný (Pöpperle) – Gernát, Piskáček, Kalina, Švrček, Nedomlel, Eminger, Mikuš – J. Hlinka, P. Vrána, Řepík – Klimek, Smejkal, Forman – Kumstát, Pech, Ihnačák – Uher, Cingel, Kudrna. Trenér: Jiří Kalous.

HC Olomouc: Konrád (M. Laco) – Vyrůbalík, Škůrek, Ondrušek, Jaroměřský, J. Galvas, Houdek, Rašner – Laš, J. Knotek, R. Vlach – Burian, Sundher, Eberle – Holec, Herman, T. Mikúš – Matai, Mrázek, Kotala. Trenér: Zdeněk Venera

Další články