Zde může být vaše reklama.

Přerov bere útokem lístky na Kladno, sedmého totiž nejspíš přijede i Jágr

Přerov bere útokem lístky na Kladno, sedmého totiž nejspíš přijede i Jágr

29. 01. 2018 - 00:00

Pozor, jedná se o článek staršího data a pod předchozím vydavatelem novin. Uvedené informace již nemusí být aktuální.

Utkání WSM ligy 7. února mezi Přerovem a Kladnem bude zřejmě vyprodáno a na všechny se ani nedostane - podle všech indicií se totiž druhá nejvyšší soutěž dočká návratu nejslavnějšího českého hokejisty Jaromíra Jágra. Do Přerova se už akreditují redakce velkých českých deníků a diváci berou on-line předprodej doslova útokem.

Aktuálně pátý tým tabulky WSM ligy Přerov proti třetímu Kladnu, a utkání okořeněné pravděpodobným návratem Jaromíra Jágra - to stačí k tomu, aby "hokejová rodina" upřela svoji pozornost na přerovský led. Lístky jsou už nyní v prodeji přes on-line portál, rychle ale mizí (aktuální stav je k nahlédnutí ZDE). V pondělí večer už ale byla z 3000 kapacity přerovského zimáku zhruba polovina míst prodaná.

„Jaromír Jágr je připravený na návrat do Česka a chce pomoci Rytířům k návratu do extraligy. Aby za nás mohl nastoupit, musíme splnit všechny úřední náležitosti do posledního lednového dne, kdy podle regulí Českého svazu ledního hokeje končí přestupní termín,“ uvedl tiskový mluvčí Rytířů Kladno Vít Heral na oficiálním webu kladenského klubu.

Podle asistenta trenéra a někdejšího Jágrova spoluhráče z Kladna i reprezentace Pavla Patery je na příchod brzy šestačtyřicetiletého velikána v kabině vše nachystáno. „Hráč jeho kvalit nám strašně moc pomůže. Varianty na jeho zařazení do sestavy máme samozřejmě připravené."

Kdy by se Jaromír Jágr mohl objevit v Česku a potažmo v kladenském dresu zatím není potvrzeno. „O podrobnostech budeme informovat v příštích hodinách či dnech,“ slíbil Vít Heral.

neolstav tecnik web

-vb-

Další články