Zde může být vaše reklama.

Dlouhý, Zounar i další hvězdy vystoupí v Divadle na Šantovce

Dlouhý, Zounar i další hvězdy vystoupí v Divadle na Šantovce

foto: Archiv Divadla na Šantovce

30. 03. 2022 - 14:35

Milovníci kultury se mají tento týden opravdu na co těšit! Populární divadelní herci Michal Dlouhý a Martin Zounar vystoupí na prknech Divadla na Šantovce, každý v inscenaci, která nabídne výjimečný zážitek. O jaká představení se jedná?

"Sondu do partnerského vztahu nabídne inscenace Scény z manželského života v hlavní roli s Michalem Dlouhým a Michaelou Badinkovou. Hra o lásce, zklamání, ale také o naději, že ti, co spolu prožili život, jsou svázáni něžným poutem, díky kterému se nikdy plně neodcizí. Divadelní adaptace slavného Bergmanova filmu sleduje jednotlivé fáze partnerského vztahu. Šarmantní herecká dvojice je rozhodně skvělým tipem na sobotní večer ve dvou," prozradil mluvčí Galerie Šantovka Petr Hlávka.

Pokud máte chuť na třaskavou komedii, pak určitě přijďte na představení 8 eur na hodinu, v němž září osvědčená dvojice komiků Martin Zounar a Martin Kraus. Příběh z francouzského předměstí vypráví o tom, čeho všeho je člověk schopen pro svůj vlastní prospěch. Vzhledem k tomu, že jde o nový počin z dílny tvůrců hitu Dva nahatý chlapi, máte zaručeno, že vám úsměv z tváře hned tak nezmizí.

"Nenechte si ujít výjimečný divadelní zážitek!" Dodal Hlávka.

 

 

Další články