Zde může být vaše reklama.

Vencl, Toupalík a Pomahač to Dělají ve třech, ukáží se v Šantovce

Vencl, Toupalík a Pomahač to Dělají ve třech, ukáží se v Šantovce

foto: Archiv Divadla na Šantovce

20. 07. 2021 - 07:59

V květnu 2018 vznikla v Olomouci stand-up skupina Děláme to ve třech. Mezi členy patří známé osobnosti, dva herci z Moravského divadla - Roman Vencl a Jan Ťoupalík, které doplňuje známý a oblíbený profesionální kouzelník Karel Pomahač. Během dvou let, i přes pandemii koronaviru, se jim podařilo odehrát už třicet stand-up vystoupení po celé České republice a teď míří k Šantovce, aby své umění ukázali ve Funparku.

"Pokud minuta smíchu opravdu prodlužuje lidský život o jeden rok, pak vám garantujeme, že domů budete odcházet nesmrtelní!," stojí v pozvánce na akci.

Akce je naplávanovaná na čtvrtek 22. července od 19:30 a proběhne na letní scéně Divadla na Šantovce.

 

Představení proběhne ve FunParku Galerie Šantovka a odehraje se za aktuálních hygienických opatření. Diváci budou muset mít během celého představení nasazený respirátor. Představení se zároveň nebude rušit v případě negativní předpovědi počasí, představení může začít i probíhat během mírného deště, případně může být přerušeno a opět pokračovat. A to i opakovaně. Deštníky na místě organizátor nepovoluje, doporučuje však pláštěnky. A pokud se podaří odehrát přes třicet minut, nevrací se vstupné.

Divák se musí u vstupu prokázat elektronickým či písemným potvrzením o splnění jedné z těchto podmínek

- Negativní POC antigenní test ne starší 72 hod nebo negativní PCR test ne starší 7 dní,
- Nejméně 14 dní od aplikace druhé dávky očkovací látky bez ohledu na to, zda se jedná o jednorázové či dvoufázové očkovací schéma,
- Po prodělání onemocnění COVID 19 platí imunita 180 dní,
- Negativní PCR či antigenní test doložený čestným prohlášením.

Další články