Zde může být vaše reklama.

Pardubice neudržely vedení, a z Mory jde strach

Pardubice neudržely vedení, a z Mory jde strach

13. 09. 2016 - 00:00

Pozor, jedná se o článek staršího data a pod předchozím vydavatelem novin. Uvedené informace již nemusí být aktuální.

První utkání s Litvínovem tomu rozhodně nenasvědčovalo. Od té doby ale olomoučtí hokejisté vítězí, a jakkoli nelze po třetím kole činit závěry, celkový dojem je veskrze pozitivní. Konrád v brance a dva tři vstřelené góly Olomouci stačí k tomu, aby na ni soupeři nenacházeli recept.

HC Olomouc - HC Dynamo Pardubice 2:1 (0:1, 2:0, 0:0)

Utkání mělo náboj od samého začátku a říz v podobě množství osobních soubojů. Konrád v olomoucké brance pokračoval v boleslavském utkání a s přehledem řešil i jednoznačně gólové situace hostí. Nestačil až na dorážku Nahodila, který poslal Pardubice do vedení. To bylo ale všechno, co hosté v Olomouci předvedli, a co Branislav Konrád pustil za svá záda.

Olomouc tlačila za vyrovnáním, ale šance Laše ani Strapáče se neujaly. Až ve druhé třetině přišel zvrat domácích, a stál za to: nejprve se prosadil po sólovém úniku Skladaný, pět minut po něm proměnil Eberle trestné střílení a otočil tak utkání.

Ve třetí třetině se sice Dynamo snažilo utkání svrhnout znovu na svou stranu, jejich akce ale obvykle končily na modré čáře a pozorně bránící domácí je k ničemu nepustili. Pardubice sice hrály tři přesilovky, vyrovnat se jim ale nepodařilo a druhé vítězné utkání v řadě dostalo olomoucký tým na šesté místo vyrovnané tabulky.

Třetiny: 0:1, 2:0, 0:0.
Branky: 31:26 Skladaný, 36:37 Eberle z trestného střílení – 5:34 Nahodil. Rozhodčí: Hribik, Svoboda – Fliegl, Polonyi. Vyloučení: 5:5 (1:2, 2:2, 3:1). Využití: 0:1. Diváci: 3808. Střely na branku: 25:21 (7:8, 12:7, 6:6). Srážky: 6:2. Vhazování: 34:29. Blokované střely: 13:17. Průběh utkání: 0:1, 2:1. Nejlepší hráči: Branislav Konrád – Jakub Štěpánek.
HC Olomouc: Konrád – Galvas, Houdek, Jaroměřský, Ondrušek, Staněk, Škůrek, Vyrůbalík – Eberle, Burian, Fořt – Herman, Holec, J. Knotek – Laš, J. Mikúš, T. Mikúš – Ostřížek, Skladaný, Strapáč. Trenéři: Zdeněk Venera a Jan Tomajko.
HC Dynamo Pardubice: Štěpánek – Ovčačík, Bokroš, Havlík, Leduc, Rýgl, Schaus, Ščotka – Hodgman, Hubáček, Nahodil – Rolinek, P. Sýkora, Tomášek – Mallet, Zadina, Klimenta – Bárta, T. Kaut, M. Kaut. Trenéři: Peter Draisaitl a Karel Beran.

-ms-

Další články