Zde může být vaše reklama.

Dnes v redakci: Spamující velekněz a školku šetří policie

Dnes v redakci: Spamující velekněz a školku šetří policie

18. 04. 2017 - 00:00

Pozor, jedná se o článek staršího data a pod předchozím vydavatelem novin. Uvedené informace již nemusí být aktuální.

Už zase dorazil další ze spamů Dušana Dvořáka, v němž "šest nevládních organizací" (čti: on sám...) žaluje Večerník, a tak pořád dokola, a tak stále. Přesunuto do spamu. Domlouváme schůzku na kriminální policii, které doneseme všechna fakta a svědectví nasbírané v kauze školy Michalské stromořadí. Schůzka proběhne zítra v poledne.

Po poledni proběhla krátká redakční porada, kde spíše než kauzy s velkým "K" řešíme věci, které jsou jen tragikomické a váháme, jak s nimi vkusně naložit. Především se jedná o takové video, na kterém se prezentuje vedoucí živnostenského odboru prostějovského... no, ale to zítra. Je to sranda.

Taktéž padlo doufejme, že definitivní, rozhodnutí, jak naložit s Balášovou žádostí o omluvu (za to, že pil??). Necháme si to ještě pár hodin uležet, ale pokud nespadne meteorit, zřejmě pošleme najaté advokáty někam, omluvu odmítneme a právní kanceláři navrhneme, aby nás tedy žalovala a aby věc skončila regulérně u soudu. My se ho nebojíme.

Kompletujeme všechna svědectví, anonymní i neanonymní, ke kauze MŠ MIchalské stromořadí. Bývalé i současné učitelky si tam stěžovaly na bossing ředitelky, a od počátku je svíral strach o zaměstnání, pokud by promluvily veřejně. Podle nich jsou totiž vztahy paní ředitelky a vedoucí odboru školství natolik nadstandardní, že se zkrátka bály o práci. Věc už šetří kriminálka, a je to dobře. Má to dva možné konce - buď se paní ředitelce omluvíme, anebo půjde sedět. Jak závažná tvrzení jsme během toho měsíce sehnali, si necháme pro policii.

Dalšími a nekonečnými mailovými spamy jménem asi "deseti nevládních organizací" (čti: jedné osoby...) nás zásobuje neodbytná Persona Bestiale. Ale jak se říká v Turecku, když tě obtěžuje moucha, zabij ji.

Přejeme všem čtenářům hezký den.

Vaše redakce

Další články