Zde může být vaše reklama.

Tatínek pomohl? Okleštěk junior získal místo v Agelu

Tatínek pomohl? Okleštěk junior získal místo v Agelu

03. 05. 2017 - 00:00

Pozor, jedná se o článek staršího data a pod předchozím vydavatelem novin. Uvedené informace již nemusí být aktuální.

Martin Okleštěk, syn olomouckého hejtmana, se stal novým referentem správy vozového parku společnosti Agel. Informaci nám potvrdila mluvčí společnosti Agel Radka Miloševská. Martin Okleštěk byl přitom podle řady svědectví ze svého předchozího zaměstnání odejit kvůli podvodnému čerpání pohonných hmot.

reklama poutak

Podle svědectví, která má Hanácký Večerník k dispozici, pracoval Martin Okleštěk ještě nedávno ve společnosti Mechanika Prostějov. V nedávné době byl přinucen podat z pracovního vztahu výpověď. Důvod? "Kradl na tankovací karty pohonné hmoty. Ale bylo tam toho víc," tvrdí náš zdroj, detailně obeznámený se situací. Své svědectví je připraven zveřejnit.

I s tímto škraloupem se Martin Okleštěk nyní stal referentem správy vozového parku společnosti Agel. Ladislav Okleštěk, Martinův otec a hejtman Olomouckého kraje, v téže společnosti zasedá v dozorčí radě. "Ano, pan Martin Okleštěk je zaměstnán ve společnosti AGEL Servis na pozici referenta správy majetku. Nejedná se tedy o žádnou manažerskou funkci. Pan Okleštěk má starosti správu vozového parku a byl vybrán z několika uchazečů na základě své praxe a zkušeností v oboru," opověděla na náš dotaz mluvčí společnosti Agel Radka Miloševská.

-vb-

Další články