Zde může být vaše reklama.

Vlastivědné muzeum funguje online, nabízí několik výstav

Vlastivědné muzeum funguje online, nabízí několik výstav

foto: VMO

13. 10. 2020 - 10:20

Stejně jako spousta dalších, muselo kvůli stávající epidemiologické situaci a následným nařízením vlády zavřít také Vlastivědné muzeum v Olomouci. To ale neznamená, že by se v jeho prostorách nic nedělo. A protože mají zkušenosti už z jara, kdy pracovníci muzea přinášeli výstavy i zajímavosti skrz Facebook, Instragram i přes tiskoviny široké veřejnosti, rozhodli se vstoupit do online prostoru i teď na podzim.

 

"Jelikož byl zájem celkem velký a i zpětná vazba od našich 'virtuálních návštěvníků' byla veskrze kladná, rozhodli jsme se, že opět 'otevřeme' naše muzeum on-line," prozradil mluvčí muzea Antonín Valenta.

 Pokud se tedy rozhodnete muzeum navštívit, můžete se těšit na Korunovační klenoty, zajímavosti ohledně Jiřího Loudy i prohlídku památek UNESCA Ukrajiny. "A případně i novinky k připravované 'policejní výstavě'," doplnil Valenta.

"Rádi bychom Vás touto cestou požádali, pokud o to budete mít zájem, o možnou spolupráci v této věci, a to ve sdílení našich FB a Instagramových příspěvků k daným výstavám, v šíření našich výstav i cestou uveřejňování informací dál," prosí Valenta širokou veřejnost.

Další články