Zde může být vaše reklama.

Sigmu čeká Plzeň. Ale v tuto chvíli je každý soupeř těžký

Sigmu čeká Plzeň. Ale v tuto chvíli je každý soupeř těžký

26. 02. 2016 - 00:00

Pozor, jedná se o článek staršího data a pod předchozím vydavatelem novin. Uvedené informace již nemusí být aktuální.

Skvělá příprava, nadějný výkon doma proti Bohemce, a propadák v Brně. Z úvodních dvou zápasů jarní části ligy čekala Sigma rozhodně víc. Los k nám nyní příliš milosrdný není a posílá na Sigmu Viktorii Plzeň. Otázkou ale je, jestli by v současné situaci byl hratelný jakýkoli soupeř.

Utkání SK Sigma Olomouc versus FC Viktoria Plzeň se hraje v sobotu 27. února od 18.00. Po porážce s Brnem je ovšem nálada v modrobílém táboře všelijaká. „Předvedli jsme ostudný výkon, v průběhu devadesáti minut, soupeř vyhrál zaslouženě. Nebyli jsme nebezpeční, byli jsme zbabělí. Věci, na kterých jsme pracovali a chtěli je dostat do zápasu, tak se nám absolutně nepodařily. Našemu výkonu chybělo dnes všechno. Odhodlání, nasazení, bojovnost, agresivita, ochota podstoupit osobní souboje. Ve všem jsme byli pozdě. S tím souvisí nedostatek kvality v řešení herních situací. Takže je to naprosto zasloužená porážka,“ řekl v týdnu trenér SK Sigma Václav Jílek pro klubový web.

Na pořadu dne jsou tak znovu sestupové starosti. Předposlední místo v tabulce je alarmující samo o sobě, ale především: sled soupeřů tak, jak nám je pro nejbližší zápasy určil los, vyvolává spíš děs, než optimismus. Ostatně, posuďte sami:

27.2. Olomouc - Plzeň. Jakýkoli jiný výsledek, než výhra hostí, by byl senzací.

5.3. Jihlava - Olomouc. Záchranářský souboj. Poražený půjde pravděpodobně z kola ven, a právě v tuto chvíli může Sigmu velice mrzet ztráta s Bohemkou a s Brnem. Mít pár bodů k dobru, dýchalo by se lépe.

11.3. Olomouc - Sparta. Netřeba cokoli dodávat, zbývá držet palce.

-ms-

Další články