Zde může být vaše reklama.

Celý kraj je pod sněhem a doprava stojí. Podívejte se, kde

Celý kraj je pod sněhem a doprava stojí. Podívejte se, kde

16. 01. 2018 - 00:00

Pozor, jedná se o článek staršího data a pod předchozím vydavatelem novin. Uvedené informace již nemusí být aktuální.

Sněžení a vítr způsobily na mnoha místech Olomouckého kraje dopravní problémy. Silnice jsou neprůjezdné hned v několika místech, ve většině případů se přitom jedná o nepřizpůsobení jízdy stavu a povaze pozemní komunikace a povětrnostním podmínkám. U některých z dopravních nehod došlo ke zranění.

videoprojektory web

Průjezdné jsou zatím všechny hlavní tahy včetně Červenohorského sedla i mohelnického kopce, doprava se ale komplikuje na okresních silnicích, většinou kvůli nepřizpůsobení jízdy povětrnostním podmínkám.

1)    Krátce před osmou hodinou ráno jsme přijali oznámení o zpříčeném kamionu přes komunikaci č. 444, mezi Medlovem a Úsovem. Komunikace byla neprůjezdná, po ošetření komunikace byl provoz  krátce před půl desáté obnoven.

2)    Kolem půl deváté došlo na komunikaci ve směru z Moravského Berouna na Čabovou k dopravní nehodě dvou osobních vozidel. Při nehodě byla zraněna 1 osoba, alkohol byl u obou účastníků nehody vyloučen orientačními dechovými zkouškami. Nehoda je v šetření.

3)    Krátce před devátou hodinou jsme přijali oznámení o uvíznutém kamionu na komunikaci ve směru od Šternberka na Mladějovice. Událost se obešla bez zranění.

4)    Krátce po deváté hodině jsme přijali oznámení o nehodě na komunikaci u Medlova, ve směru od Králové. Osobní vozidlo skončilo v příkopu. Nehoda se obešla bez zranění.

5)    Krátce po půl desáté došlo na komunikaci ve směru od Chomouta na Štěpánov  k dopravní nehodě osobního vozidla, které skončilo v příkopu. Podle prvotních informací byla při nehodě zraněna jedna osoba.

6) Dnes krátce po deváté hodině na cca 292. kilometru dálnice D35 ve směru od Ostravy na Olomouc havaroval kamion. Vůz zablokoval oba jízdní pruhy. Dálnice je v daném směru neprůjezdná. V místě se tvoří kolony. Po dobu vyšetřování nehody a odklízení následků budou policejní hlídky odklánět provoz na objízdnou trasu.

-age-

 

Další články