Marek Berger: Horší se to k lepšímu
Marka Bergera asi znáte jako dýdžeje z rádií nebo moderátora velkých akcí z regionu. V médiích…
23. 12. 2019 - 09:00
K české vánoční večeři patří tradičně kapr. A klasice dává přednost i Miroslav Fojtík, šéfkuchař hotelu NH Collection Olomouc Congress. Pro hotelové hosty připravuje na vánoční čas speciální Štěpánské menu, doma však kapra nemůže vynechat. „Kapr s bramborovým salátem, to je klasika,“ říká Fojtík.
Netvrdím, že kapr je nejlepší, ale v rámci nějakých tradic je to taková základní věc. Někdo si dá raději třeba řízek, nebo podobně, ale já mám zažitého kapra.Miroslav Fojtík, šéfkuchař NH Collection Olomouc Congress hotelu
Marka Bergera asi znáte jako dýdžeje z rádií nebo moderátora velkých akcí z regionu. V médiích…
Olomoucký poslanec a místopředseda Rozpočtového výboru Poslanecké sněmovny Milan Feranec hodnotí…
Průvodce Tomáš Kryl, olomoucký rodák, se v poslední době kromě svých procházek po tajích Olomouce…
Věra Kopková, která působí v olomoucké umělecké skupině Chaoscompany.art, je příkladem člověka,…
Stejně jako mnozí další, také Zuzana Doleželová přišla do hanácké metropole studovat. A jako mnozí…
Tetovací studio v centru Prostějova, na červených stěnách vlastní obrazy. Tak to vypadá u…